Environmentálne aspekty udržateľného rozvoja a jeho aplikácia v podnikoch medzinárodného cestovného ruchu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Dokumenty pre rozvoj medzinárodného cestovného ruchu s dôrazom na udržateľný rozvoj. Podniky cestovného ruchu a ich prístupy k environmentálnym problémom. Medzinárodné spoločnosti, malé a stredné podniky a ich environmentálny prístup.