Analýza zamestnanosti / nezamestnanosti v SR v 1. polroku 2009 - Strážovská, Ľubomíra
Zamestnanosť a priemerná mesačná mzda v Slovenskej republike podľa krajov v 1. štrvťroku 2009. Vplyv hospodárskej krízy. Priemerná mzda podľa veľkosti podnikov v 1. štvrťroku 2009. Rast mzdy v SR v období rokov 2005-2010. Vývoj zamestnanosti (2005-2009). Protikrízové príspevky. Nezamestnanosť v SR v 1. polroku 2009. Nástroje vlády v boji proti nezamestnanosti.