Mýto, dane a nespokojní dopravcovia alebo odborná analýza namiesto rozprávok - Moravčík, Tomáš
Nemožnosť všeobecného vyčíslenia nákladov súvisiacich s mýtom. Každému dopravcovi, dopravnej spoločnosti, sa totiž zavedenie mýtnych poplatkov premietne do celkových nákladov rozdielne. Rozdielne dopady mýta. Spravodlivosť mýtneho systému? Aká je skutočnosť so znížením spotrebnej dane na naftu o 0,13 eur / liter?