Firemné web stránky ako súčasť marketingu firiem - Lukačovičová, Zuzana
Výhody marketingových činností využívaných na internete. Internet ako prostriedok podnikania a ako podpora marketingových a obchodných činností. Najčastejšie chyby, ktorých sa slovenský web dopúšťa - zhodnotenie slovenských webových stránok.