Inovačný finančný nástroj - projekty verejno-súkromného partnerstva - Jánošová, Veronika, 1953-
Hlavné znaky projektov privátneho partnerstva (PPP). Priebeh PPP projektu. Formy projektov verejno-súkromného partnerstva. Kritériá pre výber projektového zámeru PPP projektu. Rozdelenie rizík. Identifikácia rizík.