Úloha dôchodkových fondov v sociálnom zabezpečení - Burdová, Jana
Funkcie dôchodkového zabezpečenia. Penzijný fond v Spojených štátoch amerických. Podkapitalizované japonské penzijné fondy. Čílske dôchodkové fondy. Etika penzijných fondov. Nový švédsky dôchodkový systém. Korelácia medzi financovaním dôchodkov a mierou úspor. Dôchodková reforma.