Obchodovanie s CFDs. - Exelová, Jana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Ceny podkladového aktíva. Správanie investorov a emócie. Obchodný plán a obchodné pravidlá investora. Ilustračné príklady.