Investičné novinky - výzvy roku 2010 - Burák, Emil
Investičné novinky a produkty dostupné nielen pre elitu, ale aj pre tzv. dobre situovanú strednú vrstvu v SR. Vhodnosť uloženia prebytkových finančných zdrojov. Úspešný biznis a investičné podnikanie. Investovanie do talentov a zdravia. Odmena, riziko a zisk.