Aktuálna situácia dôchodkovej reformy na Slovensku - Horbulák, Zsolt, 1972-
Dôvod a postup realizácie dôchodkovej reformy. Dôvody dôchodkovej reformy. Realizácia dôchodkovej reformy. Počiatočné nedostatky nového dôchodkového systému. Situácia dôchodkovej reformy v súčasnosti. Kroky kabinetu Roberta Fica po voľbách. Udalosti roka 2008. Zmeny od začiatku roka 2009. Trh súkromných dôchodkových fondov. Porovnanie súkromných dôchodkových spoločností v strednej Európe. Problémy, ktoré je potrebné vyriešiť. Alternatívne návrhy. Štátna dôchodková kasa. Aktuálna situácia na kapitálových trhoch.