Zákon č. 222/2004 o dani z pridanej hodnoty s komentárom - Zuziková, Alena
Dve novely zákona o DPH, a to zákon 471/2009 Z.z. a zákon č. 563/2009 Z.z. Novelami sa mení povinnosť podať súhrnný výkaz aj pri dodaní služieb do iného členského štátu; pravidlá vrátenia DPH zahraničným osobám z iného členského štátu; vrátenie DPH slovenským podnikateľom z kúpy tovarov a služieb v inom členskom štáte.