Minimálna mzda od 1. 1. 2010 - Strýčková, Jolana
Minimálna mzda platná od 1.1.2010. Mechanizmus úpravy minimálnej mzdy podľa ZMM. Minimálna mzda podľa Zákonníka práce. Minimálne mzdové sadzby odvodené od minimálnej mzdy. Minimálna celková cena práce od 1.1.2010. Minimálny priemerný zárobok na pracovnoprávne účely. Minimálne mzdové nároky garantované Zákonníkom práce, odvodené od minimálnej mzdy platnej od 1.1.2010.