Staré skládky, nové možnosti - Čermák, Oskár
Využívanie plôch starých skládok pre iné účely. Požiadavky pri riešení z využívania plôch starých skládok. Dôležité faktory posudzovania pre výstavbu. Bezpečnostné a hygienické opatrenia. Príklady riešenia využitia starých skládok vo svete.