Demografický vývoj a dopyt po pravidelnej autobusovej doprave v SR - Konečný, Vladimír
Analýza a prognóza demografického vývoja v SR. Demografický vývoj ekonomicky aktívnych obyvateľov v SR v rokoch 2000 až 2025. Veková štruktúra obyvateľstva SR v roku 2007 podľa krajov. Vzťah demografického vývoja a vývoja dopytu po pravidelnej autobusovej doprave v rokoch 2000 až 2007 v SR. Funkčná závislosť počtu žiakov a študentov, ekonomicky aktívnych obyvateľov a ich dopytu po pravidelnej autobusovej doprave.