Ekonomická regulácia letísk a smerovanie EÚ - Sedláčková Novák, Alena
Ekonomická regulácia letísk a Smernica EÚ o letiskových poplatkoch. Smernica dokazuje a stanovuje iba nutnosť regulácie a nie presný postup, ako ju vykonávať. Na každom členskom štáte záleží, ako bude implementovať túto smernicu. Môžu si vybrať pre nich najlepšiu metódu regulácie, ale nemôže byť diskriminačná a musí byť transparentná.