Asset manažment v cestnom hospodárstve - Trojanová, Mária
Asset manažment - manažment aktív je systematický proces udržovania aktív, zvyšovania aktív, zabezpečovania aktív za výhodné ceny. Spája inžinierske zásady s rozumnými podnikateľskými praktikami a ekonomickou teóriou. Základné definície manažmentu aktív, princípy manažmentu aktív, životný cyklus aktív. Postup zavádzania manažmentu aktív. Hlavný zmysel zavedenia manažmentu aktív pre riadenie cestného hospodárstva.