Prosperita a biznis vyhliadka Slovenska 2010 sú optimistickejšie - Burák, Emil
Pohľad na krízové Slovensko a decembrový (12/2009) odhad vývoja našej ekonomiky. Informácie z podnikovej sféry. Prognóza vývoja podľa NBS. Komerčné banky a úverová politika. Slovenské verejné financie, nižšie tempo rastu HDP a jeho dôvody. Znižovanie stavov a prepúšťanie pracovníkov.