Rýchlejšie, lepšie a presnejšie - Hrivnák, Pavel
Uzatváranie účtovných kníh a systém zabezpečujúci úplnosť a presnosť informácií v nich obsiahnutých. Uzavretie účtov a zverejnenie výsledkov na finančných trhoch. Rýchla účtovná závierka, odraz manažérskych schopností finančného riaditeľa a účtovného tímu. Tri kľúčové oblasti zorganizovania efektívneho závierkového procesu.