Inovatívne technológie spracovania pôdy vo vzťahu k pôdnej úrodnosti - Vavrinčík, Pavel
Analýza zmien vybraných pôdnych vlastností pri alternatívnych spôsoboch obrábania fluvizeme glejovej a ekonomicky hodnotenej schopnosti pôdy sprístupňovať živity a bilancia organického uhlíka pri rôznych prípravách pôdy.