Bez finančně gramotných klientů to nepůjde - Hradil, Dušan
Formulácia Rámcovej politiky v oblasti ochrany spotrebiteľa v ČR. Ministerstvo financií ČR definuje túto aktivitu ako dosiahnutie situácie, kedy spotrebiteľ koná na finančnom trhu zodpovedné a adekvátne rozhodnutia v jeho aktuálnej situácii a obstaráva si služby k jeho potrebám a možnostiam. Stratégia finančného vzdelávania občanov ČR.