Energetická bilancia pestovania sóje fazuľovej pri pôdoochranných technológiách - Naščáková, Jana
Energetické hodnotenie ako výrazné objektívne meradlo efektívnosti poľnohospodárskej výroby ako celku zhodnocujúce rozdiely v charaktere výsledného produktu. Porovnanie energetickej bilancie pestovania sóje fazuľovej pri pôdoochranných technológiách.