Kvantifikácia a ocenenie akumulačnej funkcie pôdy - Naščáková, Jana
Najdôležitejšie vlastnosti pôdy. Akumulačná schopnosť pôdy. Bonita pôdy a jej vzťah k produkčnej funkcii. Kvantifikácia a ocenenie akumulačnej funkcie pôdy ako vodného zdroja pre evapotranspiráciu.