Využitie geografického informačného systému v riadení dodávateľského reťazca - Reiff, Marian, 1978-
Charakteristika geografického informačného systému (GIS). Základné typy modelov ukladania informácií v GIS. Využitie GIS v strategickom riadení dodávateľského reťazca.