Baťa: " Áno, aj ja som hokynár." - Hudáková, Ivana, 1976-
Tomáš Baťa, jeho začiatky a história. Samospráva dielní a organizácia výroby u Baťu. Boj proti kríze a Baťove krízové myšlienky. Predaj výrobkov a poskytované služby zákazníkom. Koncepcia reklamy v predajniach. Pracovný týždeň u Baťu a sociálne služby zamestnancom.