Klasická a reverzná distribúcia tovaru - Gežík, Pavel, 1983-
Nové trendy v riadení hospodárskych činností s dôrazom na environmentálnu stránku výrobného procesu. Charakteristika klasickej a reverznej distribúcie tovarov. Distribučné siete a subjekty v nich vystupujúce. Toky medzi subjektmi v klasickej a reverznej distribúcii (logistike). Modely klasickej a reverznej distribúcie.