Princíp etiky a poctivosti - Košturiak, Ján
Princípy etiky a poctivosti v podnikaní. Dodržiavanie základných ľudských princípov v manažmente a v podnikaní. Deštrukcia a rozpad morálnych hodnôt. Koordinácia pracovného úsilia bez ťaživej atmosféry. Sloboda a disciplína podnikania. Peniaze a česť v podnikaní.