Ekonometrické prístupy kvantifikácie vzťahov indikátorov v novej ekonomike - Grell, Michal
Hospodárske prostredie v informačnej ekonomike a možnosti jeho kvantifikácie. Kvantifikácia informačného prostredia. Vybrané prvky, parametre a indikátory informačného prostredia. Formulácia bilančno-ekonometrického modelu. Analýza funkčných vzťahov.