Optimalizácia nákladov pomocou Balance Scorecard - Teplická, Katarína
Možnosti zorientovať sa v problematike hodnotenia výkonnosti podniku. Balanced Scorecard (BSC, "bilančná kartička") ako nový systém merania výkonnosti, uviedli v roku 1992 Robert S, Kaplan a David P, Norton. Ako vytvárať bilančné kartičky v rámci jednotlivých perspektív. Celková filozofia BSC. Príprava tzv. BSC SWOT analýzy. Prínosy Balanced Scorecard.