Od strednej školy ku koncepcii študijných programov vysokých škôl príprava pre prax prioritou - Záležáková, Eliška
Príprava žiakov stredných škôl na ďalšie štúdium alebo prax. Vedomostné predpoklady maturantov. Cesta od strednej školy po ukončenie vysokej školy či univerzity. Koncepcia študijných predpokladov manažérskych fakúlt. Požiadavky manažérov podnikov na absolventov. Problémy a potreby spoločnosti vyvolané ekonomickou a spoločenskou sitáciou.