Ekonomika pestovania ozdobnice čínskej (Miscanthus sinensis anderss) pri rôznych hladinách výživy - Kropková, Zlata
Výhody využívania pôdohospodárskej biomasy. Produkcia biomasy energetických rastlín. Cena produkcie biomasy ako biopaliva.