Energetická náročnosť pestovania pšenice letnej, formy ozimnej pri rôznych spôsoboch zakladania porastov v podmienkach VSN - Mizla, Martin, 1955-
Vplyv rôzneho spracovania pôdy na výšku dosiahnutej produkcie a energetickú náročnosť pestovania pšenice letnej formy ozimnej na ťažkých pôdach VSN.