Aplikácia sieťovej analýzy na relačný model databázy - Krumplík, Miroslav
Pojem počítačová databáza a logická schéma. Relačné modely databázy. Kľúčové pojmy - relácie, vlastnosti a domény. Praktický príklad prepojenia troch tabuliek v rámci jednej databázy. Model a algoritmus úlohy.