Vplyv rozdielnych poveternostných podmienok na energetické a ekonomické aspekty pestovania jačmeňa siateho jarného - Maďarová, Martina
Kvantifikácia energetických a ekonomických parametrov produkčného procesu poľných plodín pri rozdielnom priebehu počasia a porovnanie energetickej a ekonomickej bilancie pestovania jačmeňa siateho na Východoslovenskej nížine pri rozdielnej agrotechnike.