Tvary novej Keynesiánskej Phillipsovej krivky - König, Brian, 1983-
Modelový prístup k inflácii s náznom nová Keynesiánska Phillipsova krivka. Nová Keynesiánska Phillipsova krivka (NKPK) a produkčná medzera. NKPK a jednotkové mzdové náklady. Hybridná nová Keynesiánska Phillipsova krivka. Hybridná nová Keynesiánska Phillipsova krivka a otvorená ekonomika.