Zlepšenie produkčných a ekonomických parametrov prasiat po perorálnom príjme rastlinných silíc - Naščáková, Jana
Poznatky o vplyve perorálnej aplikácie rastlinných silíc izolovaných z pamajorána obyčajného a šalvie lekárskej na produkčné a ekonomické parametre odstavených prasiat v prevádzkových podmienkach