Niektoré otázky informačného zabezpečenia vnútropodnikového chozraščotu a možnosti jeho zdokonalenia (s dôrazom na účtovníctvo) - Maděra, František
Možnosti zdokonalenia informačného zabezpečenia vnútropodnikového chozrasčotu.