Novela zákona o sociálnom poistení a zákona o starobnom dôchodkovom sporení v praxi - Hvojník, Igor
V decembri 2009 Národná rada SR schválila zákon č. 572/2009 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Od 1. januára 2010 sa mení zákon o sociálnom poistení, ale aj zákon č. 43/2004 Z.z. o starobnom dôchodkovom sporení. Prehľad hlavných zmien v uvedených zákonoch.