ICT policy practices and options - Pástor, Rudolf
Politika informačných a komunikačných technológií (ICT) v súčasnosti. Súvislosti ICT politiky. Definícia ICT sektora z pohľadu spotrebiteľa. Politika ICT sektora v súčasnosti. ICT politika a dynamika vedomostí. Syntetické vedomosti.