Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní poberateľov dôchodkov - Strýčková, Jolana
Výhody zamestnávateľa pri uzatváraní pracovnoprávneho vzťahu s poberateľom dôchodku. Nárok zamestnanca na odchodné. Odvodové povinnosti poberateľa dôchodku. Prihlasovacie povinnosti pri zamestnávaní poberateľa dôchodku na sociálne a zdravotné poistenie. Povinnosť zamestnávateľa viesť ELDP pri zamestnávaní poberateľa dôchodku. Zdaňovanie príjmov poberateľov dôchodkov.