Personálny audit - Olexová, Cecília, 1976-
Vymedzenie pojmu personálny audit a typy personálnych auditov. Zameranie personálneho auditu. Problémy pri vykonávaní personálneho auditu v podnikovej praxi. Priebeh auditu ľudských zdrojov. Audit riadenia ľudských zdrojov. Priebeh auditu riadenia ľudských zdrojov.