Podstata a význam plánovania v malých a stredných podnikoch - Deáková, Stanislava, 1974-
Proces tvorby a realizácie plánu sa stáva kľúčovou úlohou riadiacich pracovníkov. Plán by mal predstavovať základné smerovanie, akýsi návod, predstavu o budúcnosti podniku. Charakteristka firemného plánovania, plánovací proces a jeho štruktúra. Prednosti a nedostatky plánovania. Členenie plánov. Náplň plánov.