Smrť zamestnanca a vysporiadanie peňažných nárokov a daňových povinností vyplývajúcich z pracovnoprávneho vzťahu - Gášpárová, Eva
Zánik pracovnoprávneho vzťahu a s ním spojené povinnosti zamestnávateľa. Smrť zamestnanca následkom pracovného úrazu a s ním spojené povinnosti zamestnávateľa. Vysporiadanie peňažných nárokov zamestnanca. Vysporiadanie peňažných nárokov zamestnávateľa. Príspevok zamestnávateľa na pohreb zosnulého zamestnanca. Vysporiadanie daňovej povinnosti z príjmov zo závislej činnosti. Praktické príklady.