Aplikácia Johansenovej kointegračnej metódy pri testovaní platnosti parity kúpnej sily na Slovensku - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza platnosti dlhodobej parity kúpnej sily (PPP) pre slovenskú korunu vo vzťahu k euru v období január 2002 - júl 2008 na báze Johansenovej kointegračnej metódy.