Rodičovský príspevok od 1. januára 2010 (Nový zákon č. 571/2009 Z.z. o rodičovskom príspevku a o zmene a doplnení niektorých zákonov) - Macková, Zuzana
Účel zákona. Oprávnené subjekty podľa zákona. Podmienky nároku na rodičovský príspevok. Výška rodičovského príspevku. Písomná žiadosť. Povinnosti oprávnenej osoby. Výplata rodičovského príspevku. Zvýšenie, zníženie, odňatie a vrátenie rodičovského príspevku. Súčinnosť a spolupráca pri poskytovaní rodičovského príspevku.