Zákon o príspevku na starostlivosť o dieťa
Úplné znenie zákona č. 561/2008 Z.z. v znení zákona č. 571/2009 Z.z. Tento zákon upravuje poskytovanie sociálnych dávok, a to - a/ príspevku na starostlivosť o dieťa do troch rokov veku dieťaťa alebo do šiestich rokov veku dieťaťa s dlhodobo nepriaznivým zdravotným stavom a b/ príspevku rodičovi.