Finanční instituce neví, kdo jim přináší největší zisk - Ferjo, Ján
Finančné inštitúcie a zmeny v oblasti finančných služieb. Zistenia poradenskej firmy Economist Intelligence Unit (EIU). Doplnkové služby cross-selling a up-selling. Finančná situácia v jednotlivých regiónoch sveta. Spolupráca marketingu a zákazníckych služieb. Spokojnosť zákazníka a zisk.