Projekty verejno-súkromného partnerstva - riziká a možnosti - Holub, Dušan
Podstata PPP projektov. Fázy PPP projektov. Riziká PPP projektov. PPP projekty v dopravnej infraštruktúre. Niektoré možné riziká dialničných PPP projektov. PPP projekty a kríza.