Zmeny vekovej štruktúry obyvateľstva Slovenska - Finková, Zuzana
Stav obyvateľstva ako výsledok populačného vývoja. Zmeny vekovej štruktúry v druhej polovici 20. storočia. Vývoj štruktúry obyvateľstva podľa veku a pohlavia. Nástup starnutia populácie. Prognózy, možné opatrenia.