Viacrozmerná regionálna analýza rodových mzdových rozdielov v sociálno-demografických štruktúrach obyvateľov SR podľa EÚ-SILC 2007 - Sipková, Ľubica, 1962-
Regionálne porovnanie miezd mužov a žien na Slovensku v súvislosti so situáciou v oblasti zdravia, vzdelania a pracovných podmienok. Situácia na Slovensku je charakterizovaná na základe metód štatistickej indukcie a grafickej prezentácie výsledkov viacrozmerných štatistických deskriptívnych metód aplikovaných na údajoch EÚ-SILC. Príspevok nadväzuje na predchádzajúci (ID 110 440).