Application of new approaches in the management system of territorial self-government - Kozovský, Dušan
Územná samospráva, kompetencie a fiškálna reforma. Riadiaci systém územnej správy a systém kvality riadenia. Nové riadenie verejnej správy. Optimalizácia procesu riadenia. Niektoré zahraničné skúsenosti v aplikácii vybraných metód v procese riadenia.