Podniková kultúra ako konkurenčná výhoda - Roháľová-Ilkivová, Hana
Podniková kultúra môže vytvoriť ťažko kopírovateľnú konkurenčnú výhodu, ktorá môže priniesť maximálne efekty pre organizáciu, ovplyvňujúc všetky procesy a činnosti v organizácii. Ovplyvňuje výkonnosť, súdržnosť a spoluprácu členov organizácie ako aj zvládanie kríz. Podniková kultúra je preto kľúčovým faktorom k prosperite a odlišnosti podniku oproti konkurencii. Charakteristika silnej a slabej podnikovej kultúry.